Als je zelf een laadpunt wil aanschaffen, dan kun je deze los kopen of ook direct laten installeren. Hiervoor kunnen wij je verwijzen naar een van onze installatie partners.

In geval van een installatie van een laadpunt bij een woonhuis kan een offerte vaak worden opgemaakt zonder dat een bezoek ter plaatse nodig is. Als je een offerte aanvraagt, dan worden er vervolgens een aantal gegevens opgevraagd over de installatie. Op basis hiervan kunnen de installatiekosten worden bepaald.

In geval van een laadpunt bij een andere locatie (bijvoorbeeld een bedrijf), dan heeft het altijd de voorkeur dat de installateur even ter plaatse komt kijken wat er moet gebeuren. Na een dergelijk bezoek wordt een offerte uitgebracht.

Als je een leaserijder bent en er is een Blue Current laadpunt aangevraagd via de leasemaatschappij, dan ontvang je automatisch bericht van ons. In dit geval nemen wij contact op en vragen wij ook diverse gegevens op over de installatie. Vervolgens wordt een offerte uitgebracht aan de leasemaatschappij. Na akkoord nemen wij weer contact op voor het maken van een afspraak voor de installatie.

Heb je het antwoord gevonden?