Er zijn drie manieren om je elektrische auto op te laden met het Blue Current laadpunt:

- autorisatie via laadpas of -druppel

- autorisatie via de app

- via Plug & Charge, waarbij je zonder pas kan laden en de auto direct start met opladen als de kabel is verbonden met het laadpunt.

Bij het Hidden laadpunt kun je de laadpas of -druppel niet fysiek voor het laadpunt houden. Je kan de laadsessie wel starten via de app of Plug & Charge gebruiken.

Wil je met Plug & Charge laden, maar de kosten van de laadsessie zijn voor jouw werkgever? Dan kan je via de app een default kaart opvoeren waarvan wij de kosten voor de laadsessies factureren. Jij krijgt dan jouw stroomkosten terug via een credit nota.