Voor het verrekenen van de laadtransacties gaan wij als volgt te werk. Eerst kijken we naar wat de vergoedingsfrequentie is - dit is in de meeste gevallen jaarlijks.

In het geval van jaarlijkse vergoeding kijken wij na afloop van het jaar naar je verbruik en op basis hiervan ontvang je een credit nota met hierin het aantal geladen kWh’s en de bijbehorende vergoeding voor de laadtransacties. Wij factureren vervolgens aan de laadpas maatschappij, en keren dit 1,5 maand later aan jou uit.

In het geval van maandelijkse vergoeding kijken wij na afloop van de maand naar je verbruik en op basis hiervan ontvang je een credit nota rond de elfde van de maand. Rond de elfde van de maand daarop krijg je de vergoeding overgemaakt.

Ter illustratie: voor de vergoeding van de laadtransacties die plaats hebben gevonden in januari, ontvang je in februari van ons de credit nota rond de elfde en in maart van ons de vergoeding rond de elfde. In de credit nota vermelden wij standaard de datum waarop je dit bedrag van ons ontvangt.

Wil je graag maandelijks of per kwartaal de vergoeding ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Heb je het antwoord gevonden?