Dit gaat automatisch als je met een pas laadt. Je laadkosten worden verrekend en gedeclareerd via de laadpas. De vergoeding wordt meestal jaarlijks aan je uitbetaald.

Als je op Plug & Charge laadt kan je heel makkelijk via de backoffice een declaratie overzicht maken en downloaden. Klik op 'Create Declaration Overview' en selecteer dan de maand of het jaar waarover het declaratie overzicht wilt hebben.