- Bij groen ademen is het laadpunt beschikbaar;

- Bij blauw ademen is het laadpunt aan het laden;

- Bij blauw is de auto vol of wacht de auto met laden;

- Bij oranje is het laadpunt gereserveerd;

- Bij rood is er sprake van een storing (zie ook laadpunt geeft rood licht);

- Als de leds uit staan, dan heeft het laadpunt geen spanning.

Dit zijn de standaard instellingen. Het is mogelijk om deze aan te passen.

Daarnaast kan de intensiteit van de lichten worden ingesteld. Zo kan de led verlichting bijvoorbeeld s’nachts uit worden gezet na een bepaalde tijd als dit hinderlijk is. Of overdag kan de intensiteit worden verhoogd als het laadpunt meer in de zon staat en dus het licht wat moeilijker te zien is.