1. Gebruik app

Hoe krijg ik inzicht in mijn laadsessies en de kosten daarvan?

Om inzicht te krijgen in al je laadsessies van een bepaalde periode kun je gemakkelijk een overzicht uitdraaien. Doe dit in te loggen op de my-omgeving. Via de button 'Laadsessies' (links op het scherm onder 'Dashboard') krijg je een overzicht van alle laadsessies.

Ook is het op deze pagina mogelijk om inzicht te krijgen in alle gemaakte kosten. Doe dit door op de knop 'Declaratieoverzicht' te drukken, druk op 'volgende', vul hier de periode in waarover je de gemaakte kosten wil zien, selecteer tot slot het laadpunt waarover je de gemaakte kosten wil zien.