1. Gebruik app

Hoe start ik een laadsessie met de app?

Waar kan ik de app vinden en hoe kan ik een standaard laadpas instellen?

In de App Store of in de Google Play Store kun je de app van Blue Current downloaden. Met de inloggegevens die je ontvangt na de installatie van het laadpunt kun je inloggen. Via de app kun je vervolgens een laadtransactie starten.

Dit kan door iedere laadbeurt handmatig op start te drukken. Het is ook mogelijk om het laden automatisch te starten zodra de kabel is verbonden. Hiervoor kun je de instelling 'Plug-and-charge' op 'ja' zetten.

Let op: als de laadtransacties verrekend dienen te worden via de laadpas, dan is het belangrijk om een laadpas te koppelen. Dit kan door in de app op het wieltje te klikken en vervolgens onder 'Preferred card' een laadpas toe te voegen.