1. Gebruik app

Kan ik jullie app helpen testen?

Jazeker! Blue Current doet regelmatig beta-tests voor haar hardware en software, ook voor onze mobiele app.

We hebben onze mobiele app opnieuw ontworpen en willen deze - nu hij bijna klaar is voor een release - graag met je delen.

We hebben veel aandacht gestoken in het verbeteren van de stabiliteit van de communicatie tussen de app en je laadpunt. Daarnaast krijg je alle features van ons nieuwe dashboard, waaronder een transactielijst en toegang tot meer instellingen van je laadpunt.

Hoe kan ik deelnemen aan de beta-test?

Je kunt je inschrijven voor de beta via het formulier op bluecurrent.nl/beta/app

Na je inschrijving ontvang je binnen twee werkdagen een uitnodiging vanuit de Google Play Store, of vanuit Apple Testflight.

Moet ik de app opnieuw downloaden wanneer jullie hem uitbrengen?

Nee, je kunt de beta-versie van onze app gewoon blijven gebruiken. Wanneer we in de toekomst nieuwe functionaliteit uitbrengen, krijg je hier als beta-tester als eerste toegang toe.

Welke gegevens verzamelen jullie tijdens de beta-test?

Tijdens de beta verzamelen we de volgende gegevens:

• Merk & model apparaat
  • OS naam & versie
  • Schermgrootte
  • Je interacties met de app

We anonimiseren deze gegevens en gebruiken ze om:

1. Te begrijpen op welke typen apparaten onze app gebruikt wordt.
  2. Te bepalen hoe en hoe vaak (nieuwe) functionaliteit gebruikt wordt.
  3. Storingen, errors of crashes te onderzoeken en verhelpen.

Hoe kan ik feedback geven op de app?

Via een link in het hoofdmenu van de app kun je feedback geven. Daarbij registreren we je e-mailadres.

Onze ontwikkelaars nemen soms contact met je op, zoals wanneer je een zeldzaam apparaat gebruikt en hier een probleem mee ondervind. Dan willen we graag weten of een update je probleem verhelpt.