Ik wil mijn kWh tarief aanpassen, hoe doe ik dit?

Je hebt onlangs een nieuw energiecontract gekregen en je gaat een ander tarief per kWh betalen, maar hoe pas je dit aan? Wij als Blue Current kunnen het tarief wettelijk helaas niet aanpassen voor je, dus de klantenservice bellen zal dit helaas niet voor je oplossen. Wel kan je zelf je kWh tarief aanpassen op je computer in ons dashboard, hoe je dit doet staat hieronder beschreven in stappen.

1. Log in op my.bluecurrent.nl met het bij ons bekende e-mailadres en wachtwoord.
  2. Aan de linkerkant van je scherm heb je 4 opties, kies voor de optie laadpunten.
  3. Kies het laadpunt waarvan je het tarief wil veranderen door op de 3 puntjes aan de rechterkant van je scherm te klikken, klik hierna op ‘instellingen’.
  4. In het uitvouwmenu van het laadpunt vind je een aantal opties, kies hierbij voor de optie ‘huidig tarief’.
  5. Pas het tarief aan naar het nieuwe tarief wat jij betaald voor elektriciteit, sluit ter verificatie af met het invullen van je wachtwoord.

Let op: het tarief kan op dit moment alleen aangepast worden via een computer en alleen als het laadpunt op dat moment niet gebruikt wordt. Je kunt je tarief dus niet aanpassen terwijl je je auto oplaadt.