Mijn laadkabel blijft vastzitten in het laadpunt, wat nu?

Hoe kan ik de laadkabel ontgrendelen?

Dit komt omdat de laadsessie nog niet goed is afgemeld. Meld de laadsessie af met de juiste laadpas. Dat is de laadpas waarmee je de laadsessie hebt gestart.

Is het nog steeds niet gelukt om de kabel te ontgrendelen? Probeer de volgende stappen:

1. Meld nog een keer aan en af met de laadpas.

2. Ga in de my omgeving naar het laadpunt waar de kabel in vast zit.

3. Klik rechts op de drie puntjes en dan op instellingen

4. Scroll naar beneden naar acties en klik op kabel unlocken

Als het goed is klikt je kabel nu los! Lukt het nog niet? Neem dan vooral contact met ons op!