Mijn LED’s zijn blauw, maar in de app zie ik nog steeds niet dat ik aan het laden ben, wat is er aan de hand?

De leds van je laadpaal worden blauw, maar de auto ontvangt nog steeds geen stroom, wat is hier eigenlijk aan de hand. Hier kunnen een tweetal zaken aan de hand kunnen zijn.

1. De auto heeft de laadsessie uitgesteld, doordat de instellingen van de auto zo zijn ingesteld. Controleer de laadinstellingen in de auto en dubbelcheck dat deze niet staan op uitgesteld laden.
  2. Het contact van de laadpaal en de auto is niet helemaal goed meer, controleer in de laadkabel of er sprake is van corrosie. Mocht er sprake van corrosie zijn, probeer dit dan schoon te maken met een tandenborstel of iets vergelijkbaars.

Mocht je probleem nog niet verholpen zijn, neem dan contact op met de klantenservice.