Mijn laadpaal brandt rood, wat is er aan de hand?

Op je laadpaal branden rode leds, vervelend! Maar wat is er nu eigenlijk aan de hand? Rode LEDs betekenen dat de laadpaal in storing staat, wil je meer over de LED-kleuren weten, klik dan hier.

De laadpaal heeft twee soorten LEDs, zoals te zien is op de foto hieronder. 1. De LED aan de onderkant van de paal heeft te maken met de kabel, zie bij de onderstaande foto wat je kan doen. De LEDs aan de zijkanten hebben te maken met de Identificatie, is dit in jouw geval, kijk dan op de onderstaande foto wat je kan doen.