Wat betekenen de LEDs van mijn laadpunt?

Groen, blauw, oranje en rood. Wat betekenen deze kleuren?

- Bij groen ademen is het laadpunt beschikbaar;

- Bij blauw ademen is het laadpunt aan het laden;

- Bij blauw is de auto vol of wacht de auto met laden;

- Bij oranje is het laadpunt gereserveerd;

- Bij rood is er sprake van een storing (zie ook laadpunt geeft rood licht);

- Als de LEDs uit staan, dan heeft het laadpunt geen spanning.

Dit zijn de standaardinstellingen. Het is mogelijk om deze aan te passen.

Daarnaast kan de intensiteit van het licht worden ingesteld, bijvoorbeeld als het laadpunt in de zon staat en het licht moeilijker te zien is kunnen de LEDs feller worden ingesteld.

In de my omgeving kun je LED bij interactie aan- en uitzetten. Als dit aan staat, zal je laadpunt alleen oplichten wanneer er een laadpas voorgehouden wordt. Dit kan handig zijn als je niet altijd een LED verlichte laadpaal in de tuin wil hebben!

Je stelt dit in door in te loggen op de my omgeving. Vervolgens ga je naar laadpunten. Hierna druk je rechts op de drie puntjes om vervolgens instellingen te klikken. Hier is een knop met LEDs alleen bij interactie.

LED interactie