Wat is een standaardpas en hoe voeg ik deze toe aan mijn laadpunt?

Als een laadsessie gestart wordt met de app of via plug & charge, hoeft er geen laadpas aangeboden te worden om de transactie te starten. Om de transactie toch te kunnen verrekenen, kunnen we deze transacties koppelen aan een standaardpas.

Via onze online omgeving kun je een standaardpas opgeven. Zoek hiervoor het kopje laadpunten (links onder dashboard) en selecteer het laadpunt waar je de pas op wil toevoegen. Door op de drie bolletjes te klikken vind je de keuze 'Gekoppelde laadpassen'. Hier kun je een standaardpas toevoegen.

Om een laadpas toe te voegen heb je alleen het laadpasnummer nodig. Dit kun je vinden op de laadpas. Dit heeft meestal de volgende vorm: NL-XXX-000000-X. Lukt het niet om de pas toe te voegen? Probeer het dan eerst een keer zonder de streepjes. Als dat ook niet werkt kun je contact met ons opnemen.