1. Aanvraag laadpaal

Hoe kan ik een laadpunt gebruiken?

We beschrijven op welke manieren je kunt laden

Er zijn drie manieren om je elektrische auto op te laden met het Blue Current-laadpunt:

- autorisatie via laadpas of -druppel

- autorisatie via de app

- via Plug & Charge, waarbij je zonder pas kunt laden en de auto direct start met opladen als de kabel is verbonden met het laadpunt.

Bij het Hidden laadpunt kun je de laadpas of -druppel niet fysiek voor het laadpunt houden. Je kunt de laadsessie wel starten via de app of Plug & Charge gebruiken.

Wil je met Plug & Charge laden, maar de kosten van de laadsessie zijn voor jouw werkgever? Dan kan je via de app een default-kaart opvoeren waarvan wij de kosten voor de laadsessies factureren. Je krijgt dan jouw stroomkosten terug via een creditnota.

Zie ook deze FAQ